En erfaren urtemedisiner med grunndig utdanning og lokale planter.


Første konsultasjon tar mellom 60 og 90 minutter.

Du kan forvente en kopp urtete og en lang prat med mulighet til å reflektere over hva du vil gjøre for helsen din.

For å kunne behandle helhetlig vil du bli spurt spørsmål om kropp og helse. Tenk gjerne litt få forhånd hva du ønsker å si, ting du selv opplever som viktige og relevante.

Det blir også noen kliniske prøver. Det inkluderer å måle blodrykk og ta pulsen. Dette skjer på slutten av timen.

Sentralt i Oslo

Klinikken ligger kort vei fra trikken. Det er på Sporveisgata 29.

Det er mulig å bestille time på kliniskken på mandager.

Plantene

Flere av urtene er dyrket eller sanket av Mari. Det finnes unntak til dette, urter som er kjøpt inn fra urtegårder i Norge, fra andre som sanker eller fra en biodynamisk gård i Wales der klimaet gir rom for en litt annerledes flora. Mari er opptatt av bærekraftig og etisk sanking av helsefremmende planter.

Konsultasjon i skogen

For de som ønsker det er det mulig å ta konsultasjonen på en tur i marka. Da stopper vi opp underveis for å måle puls og blodtrykk. Dersom du bestiller en time ute er det lurt å kle seg etter været!

Mer om behandlingen

For å gjøre en helhetlig behandling stilles en del spørsmål til mange ulike områder av livet. Det er greit å være forberedt på å skulle diskutere egen helse. Hvis du ønsker kan du skrive noen notater du syntes er viktig å få med.

Koronavirus: Vi følger gjeldende lover og regler for koronavirus.

Urtene har som oftest ikke like rask innvirkning på kroppen som legemidler. Til gjengjeld har de innvirkning på kroppen som helhet, og helseeffekten er ofte varig. Derfor er det fint å være konsekvent over tid. Noen velger å lage egne urteuttrekk når de kjenner det er behov.