Din lokale urtemedisiner


Første møte en-til-en
nok eks moms900
  • Varer i 90 minutter.
Oppfølging
nok eks moms800
  • Varer 30 til 60 minutter.
10 ukers pakke
nok eks moms2270
  • Inkluderer tre en-til-en timer.
Tillegg ved hjemmebesøk
nok200
  • Spesiell ordning dersom det er utfordrende å komme til klinikken.

Det er ulig å ringe for en uforpliktende samtale i forkant av en eventuell bestilling. Ring i klinikktiden kl. 13:00 – 18:00 på en mandag eller på fredag formiddag. For å bestille time send en epost til: elytrigia@protonmail.com.

Dette er en annen epost adresse enn den som står på kontakt siden pga. denne har økt sikkerhet. Det anbefales likevell ikke å skrive sensetive opplysninger i en epost. Det er greit å bruke generelle beskrivelser på hva henvendelsen gjelder.

Inkluder i eposten hilken behandlingspakke/gavepakke du ønsker å bruke. Skriv også inn ønsket tid for timen, gjerne alternative tider. Det bør være på en mandag ettermiddag dersom du ønsker time i klinikken. Hjemmebesøk eller tur i marka kan være på andre dager.

Dersom du er økonomisk vannskeligstilt ta kontakt for egne priser.


Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Velkommen til time en-til-en

Urter behandler ikke sykdom, de støtter kroppen med å gjøre det den kan for å bli frisk. Noen tilstander er mer egnet enn andre når det gjelder urter, se mer om dette under “Hva kan urter behandle” De koniske tilstandene urter kan behandle vil kan ta omtrentlig en måneds behandling for hvert år det har vært tilstede. Det vil si at hvis det er noe som har oppstått nylig, behandles det raskere.

Urtemedisin fungerer saktere enn mange former for konvensjonell medisin. Målet er å jobbe på lag med kroppen og finne en langsiktig heller enn en rask løsning. De som ønsker og har overskudd til det kan bli med i prosessen av å lage sin egen medisin. Det gir et pusterom i hverdagen, og følelsen av velvære og det å virkelig ta vare på seg selv. Grunndig, sakte og ekte. Det er min erfaring.

Marikåpe

Helse er helhet. Et møte mellom den indre naturen og det ytre naturen.

Åpningstider

Mandager
13:00 – 18:30

Sted

Sporveisgate 29,
Oslo, Norge

Bestill time

Eller ta kontakt ved spørsmål:
marikaapeurt@gmail.com

Urtene blir i størst mulig grad sanket lokalt i marka. Det legges vekt på lokale planter og bærekraftig sanking. Dersom du ønsker å sanke noen av plantene selv er det mulighet for oppfølging med dette. Det er også åpent for at du selv får tak i urtene fra et annet sted.


Hvis du ikke ønsker time

kan du uansett gå en tur i naturen