Mari Jerstad tar ikke imot nye kunder. Hun fordyper seg i forskning innen urtemedisin. Dersom du har et spørsmål eller vil diskutere noe med henne er du fremdeles velkommen til å kontakte henne på marikaapeurt@gmail.com

Filosofien bak behandlingen

Det er ikke sykdom som behandles. Målet med behandlingen er å gi kroppen resurser til å lege seg selv. Behandleren ser sykdommer og symptomer som uttrykk av kroppens tilstand. Potensialet med behandlingen er å tilrettelegge for helse.

For å gi en helhetlig behandling er det rom for å inkludere et større bilde av helsen og livet til den det gjelder. Dette omfatter å ta en prat om helse, ernæring, livsstil, velvære og det som skulle være aktuelt. Blodtrykk og puls blir målt og tungediagnose blir utført. Den som kommer får en individuell behandling med veiledning der det er ønske om det. Medisinske planter som er egnet til akkurat denne situasjonen og denne personen blir gitt.

En blanding av planter blir utformet i etterkant av konsultasjonen. Behandlingen baseres på et samarbeid og målet med behandlingen blir ikke bestemt kun av terapeuten, men heller mest mulig av den som ønsker forandring i livet sitt. Plantene anvendes til å ha i fotbad eller te i en bestemt periode.

Vil du vite mer om hva planter har vært brukt for gjennom årtusener? Smakebiter fra historien finner du i bloggen.

Helt praktisk

Første konsultasjon vil ta en time. Følgende konsultasjoner tar mellom 30 og 60 minutter. Det er mulig å få konsultasjon i form av en tur i skogen alternativt til inne i klinikken. Les mer om behandlingssted her.

Det tar 40 minutter å lage en urteblanding som er spesifikt laget for hver person. Dersom du får konsultasjonen i klinikken kan du vente på at blandingen blir laget. Dersom du får konsultasjonen på tur i skogen kan du hente urtene i Oslo sentrum i etterkant eller få dem i posten.

Det er mulig å ta urtebehandling samtidig med andre terapier, inkludert skolemedisin. Da er det viktig å opplyse om alle medisinene som blir tatt med dosering.

Det mulig å bestille time på kalenderen. Ellers er det mulig å kontakte Mari med spørsmål eller bestilling. Se forsiden for kontakt detaljer.

Priser:

Kr 700 Første konsultasjon
Kr 600 Følgende konsultasjon(er)

Kostnad av urter kommer i tillegg til dette.

Ved kroniske plager kan det ta to til fire uker før virkningen av urtene kjennes på kroppen. Ved nylig utviklede plager kan det være mulig å kjenne en virkning til urte medisin noe raskere.

Pris for 10 ukers behandlingsperiode:

Det kan ta to til fire uker før virkningen av urtene kjennes på kroppen. Det anbefales å investere i en lengere behandlingsperiode for å gi plantene en mulighet til virkelig å samarbeide med kroppens egne ressurser. I løpet av denne perioden vil du få tre konsultasjoner og nok planter til å ta et deilig fotbad hver kveld i 10 uker.

Kr 1 300 Behandlingsperiode 10 uker

Ta kontakt om det er noe du lurer på! Kontakt info finner du her


Her kan du ta en titt på klinikken i Fjellstueveien 61b:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Ofte stilte spørsmål:

Du behandler hovedsakelig kvinner, og snakker mye om mensen relaterte ting. Behandler du menn også?

Ja, jeg behandler også menn.

Drar du ut på tur i all slags vær?

DSC_1119 (2)

Ja, men det er opp til den jeg går sammen med om vi fortsatt skal ut i naturen om det er regn, storm eller snøvær. Dersom vedkommende ønsker kan konsultasjonen flyttes inn i klinikken.

Jeg er usikker på om urtemedisin er relevant for meg. Kan planter brukes til alle type helseplager?

Oftest er det greit, men i noen tilfeller ville det ikke være relevant å bruke urtemedisin. Et eksempel på dette er dersom du har gjennomgått en organtransplantasjon. Ta kontakt på telefon dersom du er i tvil.

Kan jeg ta med meg hunden min eller babyen min på konsultasjon i skogen?

Ja, det er helt i orden.