Meditasjon og en kopp urtete? (English below)

Jeg inviterer til en stille urte smaking på søndag 29 august ❤

Dette er en forsmak på URTESIRKEL HØST. Hvis du har interesse av urtesirkelen kan det være fint å komme på dette for å finne ut mer om min tilnærming til urtemedisin.

Meditativ sanselig inntrykk av urter gir oss mulighet til å kjenne egen kropp og bli kjent med urter både personlig og gjennom litteraturen. Vi snakker om planter som allierte og går i dybden om en enkelt trygg og lovlig plante.

Pris: gratis (men begrenset antall plasser!)

Tid: 29 August 14:00 – 16:00

Sted: Privat, Oslo. Du får adresse ved påmelding.

Send meg en epost eller PM for påmelding.

🌳🍵🌳

Meditative tea tasting

Anyone interested in my Automn herbal circle is welcome to come to enjoy this herbal immersion through tea, breath and slowing down. It will take place in Oslo on the 29th of August between 2 and 4 pm.

By tuning in to our own bodies and taking a slow, respectful approach to the medicinal plants we can relax, enjoy and learn about the plants. We will be tasting one plant in particular and explore our sensory impressions as well as known litterature concerning this plant.

Bildene er fra en meditativ te seremoni på «2nd Symposium on Spiritual Technologies – Ethnobotany within witch trials and the capitalization of heath» I Trondhjem Kunsthall arrangert Invisibledrum Foto: Daniel Hansen

Price: free (limited spaces)

When: 29th of August 2 – 4 pm

Where: Oslo, Norway


April 2021 var det te-smaking i Trondhjem på Herb craft/hedgecraft nordic / plant medicine / Symposium. For mer info om symposiumet se invisibledrum sine sider.

Te-smaking av lokale planter


Te-smaking er en hyggelig ting å gjøre med en gruppe mennesker, om det er en skoleklasse, på jobb, på en festival eller i studiesammenheng. Det er både lærerikt og avslappende.

I te-smakingen oppleves en plante gjennom sansene. Det starter med stillhet, så lukter vi på teen. Vi smaker og legger merke til kroppens reaksjon på planten. Til slutt er det mulighet for å snakke om det vi har opplevd. Så får alle vite hvilken plante de har smakt. Dette skjer helt sist slik at ideen vi har om plantens smak ikke skal ha innvirkning på opplevelsen

Te-smaking passer for de som interesserer seg for hvordan deres egen kropp sanser lokale planter. Hvert individ både lukter og smaker en plante på sin unike måte, men gjennom en te-smaking kan man finne likhetstrekk i deltagerens opplevelser. De vet ikke hvilken plante det er. Hver for seg dokumenterer de sine egne opplevelser. Noen liker best å tegne eller male smaks opplevelsen, andre liker å skrive det ned. Etter dette snakker gruppen sammen om opplevelsen av planten som blir smakt. Da informeres det om innholdsstoffer og hva planten har vært brukt for gjennom generasjoner. Det er ingen behov for forkunnskaper. Dersom du er gravid, har en medisinsk tilstand eller tar medisiner er det lurt å innformere om dette på forhånd.