Det er så mange måter vi kan engasjere oss med det botaniske riket!

Urtetur

Den beste måten å lære om nyttevekster er i naturen. Vi kan slappe av og kose oss i naturen, og samtidig lære om det verdifulle botaniske riket vi er omringet av!

Les mer her

Urtehagen på Losæter

Midt i Oslo sentrum finnes det en grønn oase med masse vakre og nyttige planter. Hver onsdag i sessongen møtes vi for å dyrke helsefremmende urter. Du er velkommen når som helst!

Les mer her

Nettforedrag

Når det er mye korona eller midt på vinteren kan kunnskap deles på nett. Mari holder nettforedrag på med ulik tematikk relatert til medisinske planter og nyttevekster.

Les mer her

Stille smaking

Hvordan bli bedre kjent med det sannselige aspektet av medisinske planter? Ved bruk av guidet meditasjon kan vi smake og oppleve plantene på en levende måte. Ved å bruke mye tid på få planter er det mulig å virkelig gå i dybden. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Les mer her

Botaniske eventyr

Hver plante har sin historie, akkuratt som hvert menneske har sin historie. Mari reiser rundt og forteller eventur og urte historier til skolebarn og barn i alle aldere (inkludert godt voksne).

Les mer her

Kurs

Gjennom sessongene holder Mari korte og lengere kurs det er mulig å ta del i. Alt fra å kunne lage sin egen medisin til å kunne gjenkjenne spiselige planter i grøftekanten, til urtemedisinsk filosofi og historie.

Les mer her

Vil du følge en urtemedisinsk blogg?